KPMG – maailmanluokan tietoturvapalveluja suomalaisille

KPMG tuottaa tietoturvapalveluita maailman suurimmille yrityksille ja on analyytikoiden tunnistama, johtava kyberturvallisuuden konsultoinnin ja auditoinnin asiantuntija. Suomessa KPMG on muun muassa Viestintäviraston hyväksymä tietoturvallisuuden arviointilaitos ja yksi alan merkittävimmistä toimijoista. Voimme olla apunanne kaikissa tieto- ja kyberturvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Suomessa asiakaitamme ovat sekä yritykset että valtion- ja kuntahallinnon organisaatiot. Yhdistämme syvällisen liiketoimintaosaamisemme riskienhallinnan ja tietoturvallisuuden substanssiosaamiseen. Lopputuloksena on asiakkaille räätälöityjä ratkaisuita, jotka tukevat ja luovat uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Kyberturvallisuudessa on kyse siitä mitä voit tehdä, ei siitä, mitä et voi.

Kriittisten tietojen turvaaminen on noussut yritysten ja valtioiden hallitusten agendalle.

Tietoturvallisuus, kyberturvallisuus ja organisaation kriittisten tietojen turvaaminen sekä tietosuojan toteutumisen varmistaminen ovat nousseet yritysten ja valtioiden hallitusten agendalle. Samaan aikaan erilaisten palveluiden tuottamiseen ja kehittämiseen käytetään yhä enemmän kumppaneita, ja lähes kaikkiin palveluihin ja tuotteisiin liittyy jokin digitaalinen ulottuvuus.

Julkisuuteen nousee jatkuvasti tapauksia, joissa luottamuksellinen tieto on joutunut vääriin käsiin, uusi tuote tai palvelu on osoittautunut tietoturvattomaksi tai järjestelmähanke on epäonnistunut. Nämä ovat tilanteita, joissa riskienhallinta, hyvä tietoturvasuunnittelu ja tietoturvallisuuden hallinta ovat epäonnistuneet. Hyvä tieto- ja kyberturvallisuus on sekä yritysten että yhteiskunnan etu. Myös alan sääntely pyrkii osaltaan varmistamaan, että tietoturva-asiat ovat riittävällä tasolla.

KPMG:n tietoturvapalvelut

Hallinnollinen tietoturva

Autamme organisaatioita kehittämään tietoturvallisuuden hallintaa kansainvälisten ja kotimaisten standardien ja viitekehysten pohjalta. Lue lisää kpmg.fi »

Kokonaisarkkitehtuuri

Arkkitehtuurin avulla luodaan yhteinen kieli liiketoiminnan, IT-ammattilaisten ja tietoturva-ammattilaisten välille. Lue lisää kpmg.fi »

Tekninen tietoturva

Autamme organisaatioita varmistamaan ja testaamaan kehitteillä olevien, uusien tai olemassa olevien järjestelmien tietoturvallisuuden. Lue lisää kpmg.fi »

Tietoturvakoulutus

Julkiset kurssimme ja organisaatioille räätälöidyt koulutukset lisäävät organisaatioiden työntekijöiden tietoturvatietämystä. Lue lisää kpmg.fi »

Viralliset auditoinnit ja sertifioinnit

Toimitamme normaalien tietoturva- ja turvallisuuskonsultointipalveluiden lisäksi viralliset KATAKRI- ja VAHTI-auditoinnit sekä myönnämme ISO 27001 -sertifiointeja ja ISAE-varmennuslausuntoja. Lue lisää kpmg.fi »

Tietosuoja

Avustamme organisaatiota kehittämään tietosuojan hallintaa, tekemään erilaisia riskianalyysejä sekä varmistamaan vaatimuksenmukaisuus myös tulevan tietosuojareformin mukaisesti. Lisäksi tarjoamme rekisterinpitäjille kaikki tarvittavat tuki- ja koulutuspalvelut sekä lakipalvelut.

Suunnittelemme jokaisen työn asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan. Lue lisää kpmg.fi »

Digitaalinen identiteetinhallinta

Digitaalisen identiteetinhallinnan palvelumme parantavat käyttäjäkokemusta, tietoturvallisuutta ja auttavat kehittämään liiketoimintaa. Lue lisää kpmg.fi »